VoresSolrød på Folkemøde 2022

Hele VoresSolrøds byrådsgruppe og én fra bestyrelsen var afsted sammen på Folkemøde. På Folkemødet arrangerer foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier 1000-vis af debatter, der kan gøre os klogere på hinanden. Her er der plads til samtale mellem borgere og beslutningstagere og her hylder vi det danske demokrati. En kæmpe demokratifestival hvor uenigheder og forskelligheder mødes til fejring.

VoresSolrød havde en spændende og inspirerende tur. Vi deltog både sammen og hver for sig i en lang række debatter. Vi hørte f.eks. om borgerinddragelse, havmiljø, rollen som kommunalpolitiker og meget mere.

Vi var også forbi og høre Helle Andreasen i en debat om fremtidens ældreliv. Helle er social og sundhedsassistent i Solrød Kommune og så er hun også tillidsrepræsentant.

Men der blev også tid til en masse uformelle snakke og at netværke på kryds og tværs med andre politikere, lokallister, borgere og organisationer. Vi fik. f.eks. en snak med borgmestrene i begge vores nabokommuner Køges Marie Stærke og Greves Pernille Beckmann om samarbejde.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Vi er helt fyldt op af indtryk og inspiration til vores fremtidige byrådsarbejde og glæder os til at omsætte ny viden til konkret politik.

Del gerne denne artikel

VoresSolrød nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende orienteret.